오랜 시간 부산의 역사와 함께해온 족발
원조한양족발
35년 간 국내산 돼지 족을 사용하여 족발을 만들고 있는 유명한 족발전문점으로, 하루 2번 매장에서 삶은 신선하고 싱싱한 족발 맛으로 유명하다. 고기를 얇게 썰어 맛과 식감을 살린 족발과 냉채 족발이 대표메뉴
주소 : 부산 중구 광복로 13
메인메뉴 : 족발, 냉채족발
운영시간 : 10:00a.m. ~ 01:00a.m.
연락처 : 051-246-3039
홈페이지 :
Wonjo Hanyang Jokbal (원조한양족발)
This jokbal (braised pork trotters) joint has been in operation for 35 years, using domestically sourced pork. They are famous for the fresh and tasty jokbal, braised twice at the restaurant daily. The signature dishes include thinly sliced jokbal that has great taste and texture, and naengchae jokbal (jokbal with vegetables and sauce)
ADDRESS : 13, Gwangbok-ro, Jung-gu, Busan
MAIN MENU : Trotters, Nengche Trotters
Running time : 10:00a.m. ~ 01:00a.m.
Contact : +82-51-246-3039
Home Page :
Japanese
元祖ハンヤンチョッパル (원조한양족발)
35年間、韓国産の豚足を使用して「チョッパル」すなわち豚足を作ってきた有名 な豚足専門店。1日2回、店で茹でる出来たての豚足が有名。 肉を薄くスライスし、味と食感をいかした豚足や冷菜豚足が代表的なメニュー。
住 所: 釜山中区光復路13
メインメニュー : 豚足, 冷菜豚足
運営時間: 10:00a.m. ~ 01:00a.m.
連絡先 : +82-51-246-3039
Home Page :
Chinese
元祖汉阳猪蹄 (원조한양족발)
使用韩国产新鲜猪蹄制作料理的35年著名猪蹄老店, 店内每天现煮两次鲜美入味的猪蹄。 味道和口感极佳的薄切猪蹄和猪蹄冷盘是招牌菜单。
地 址: 釜山中区光复路13
主 菜 单 : 猪蹄, 猪蹄冷盘
运 营 时 间: 10:00a.m. ~ 01:00a.m.
联 系 方 式 : +82-51-246-3039
Home Page :
위 데이터는 공공데이터 포털에서 가져온 데이터 입니다.
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